We are finally back!

Northman Challenge 2022

Long before highways, sushi, Vikings and trolls, there was a group of people up here in the north who fought for survival every day. Only the strongest survived, and only the strongest could call themselves NORTHMEN! Do you have what it takes to challenge your inner Northman?

Gi energien tilbake til byen!

Bli med oss på et løp gjennom tiden, fra urmenneske til sivilisasjon! En løype som strekker seg fra naturskjønne omgivelser rett inn i hjertet av sandnes sentrum! Utfordre deg selv, kollegaer, vennegjeng eller kjæresten. Bli med oss å bring energien tilbake til Sandnes, som en ekte Northman!

Hva er Northman OCR?

Utfordrende og gøy for alle nivå!

Northman Challenge er ett Hinderløp som strekker seg opp mot 9KM , fra de rurale utkantstrøkene av byen og helt inn til det mest urbane . Midt i Sandnes Sentrum.

Praktisk informasjon

Få alle relevante oppdateringer her!

Klikk deg inn her for å holde deg oppdatert på praktisk informasjon om løpet, detaljer om start-informasjon/oppmøte, ruter, transport og alt annet du skulle lure på.

Løpets regler

Hva må jeg tenke på før løpet?

Som deltaker i Northman OCR sine løp er du pliktig til å gjøre deg kjent med og godta våre regler/vilkår, les gjennom dem og bli kjent med dem i detalj her.

ER DU KLAR FOR NORTHMAN CHALLENGE 2020?

Over 600 deltok på løpet i 2018!

For at vi skal kunne lage Northman Challenge til ett helt rått arrangement trenger vi dere som ønsker å være frivllige .

Å holde ett såpass stort arrangement krever masse ressurser og vi leter etter deg/dere som ønsker å gi noe tilbake til byen. Å være med på lage dette til en skikkelig folkefest.

Vi trenger dere som kan snekre og er praktisk anlagte, trenger dere som gode til å organisere å holde orden , vi trenger dere som liker å ta vare på andre og vi trenger humørspredere og positive mennesker.

Vi hadde et fantastisk løp gjennom Sandveparken, gjennom flere kreative og utfordrende hindre. Gleder oss allerede til neste løp!

 

– Fornøyd Deltaker fra løpet 2018

Nyheter og presse

Northman Challenge tilbake i 2022! Er du like klar som oss?

Northman Challenge tilbake i 2022! Er du like klar som oss?

Endelig er det bekreftet - Northman er tilbake i Sandnes våren 2022! Mer nøyaktig blir datoene for løpene 29. april for "Family-edition" og 30. april for hovedløpet. Vi har ventet utrolig lenge på dette, og gleder oss svært til å sett i gang forberedelsene. Flere av...

Praktisk info vedr Northman challenge avlysning 2020.

Praktisk info vedr Northman challenge avlysning 2020.

Det har vært en svært vanskelig avgjørelse å måtte avlyses årets utgave av NMC. Vi har sett sånn fram til å arrangere løpet som gleder så mange i Sandnes, og i år også med så mange små kommende Northmen. Denne situasjonen kom litt fra blå himmel, vi hadde aldri sett...

Nesten 1100 deltok i Northman Challenge i Sandnes

Nesten 1100 deltok i Northman Challenge i Sandnes

OCR-løpet Northman Challenge ble arrangert i Sandnes lørdag 4. mai med nesten 1100 deltagere. I fjor var det litt over 600 som deltok. Uheldigvis tok vårværet en pause, så det ble en ganske kald fornøyelse for deltagerne. Etter at sommeren nærmest hadde meldt sin...

Tusen takk vil våre sponsorer og samarbeidspartnere i 2019

Ville det ikke gjøre deg stolt å se din bedrifts navn på ett spennende nytt hinder midt i sentrum? Hva venter du på?
Meld deg som sponsor og hjelp et flott arrangement å vokse, og ikke minst gi energien tilbake til byen!

Ready for the race in 2020? Registration is open.

Registration closedMore information

Pin It on Pinterest